Mersin'de iş makineli kaçak kazıya suçüstü: 3 gözaltı

Mersin'de iş makineli kaçak kazıya suçüstü: 3 gözaltı

Mersin'de iş makineli kaçak kazıya suçüstü: 3 gözaltı
 
 MERSİN'in Silifke ilçesinde arkeolojik ve doğal sit alanı içerisinde define aramak için iş makinesi ile kaçak kazı yapan 3 kişi yakalandı.

Haber: Atike Ceylan KAÇAR

MERSİN'in Silifke ilçesinde arkeolojik ve doğal sit alanı içerisinde define aramak için iş makinesi ile kaçak kazı yapan 3 kişi yakalandı.Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı, ilçedeki arkeolojik ve doğal sit alanında kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, şüphelilerin kimliklerini belirleyip, operasyon başlattı. Canbazlı Mahallesi'nde yapılan operasyonda define aramak için iş makinesi ile kazı yapan 3 kişi, suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilen isimleri açıklanmayan 3 şüpheli, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79