MERSİN İTFAİYESİ’NDEN ENGİN EROĞLU’NU KURTARMA ÇALIŞMALARINA DESTEK

MERSİN İTFAİYESİ’NDEN ENGİN EROĞLU’NU KURTARMA ÇALIŞMALARINA DESTEK

MERSİN İTFAİYESİ’NDEN ENGİN EROĞLU’NU KURTARMA ÇALIŞMALARINA DESTEK

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde 15 Haziran’da hayvanlarını otlatırken tur otobüsünün çarpması sonucu Munzur Nehri’ne düştüğü ortaya çıkan Engin Eroğlu’nu kurtarma çalışmalarına destek için 7 kişilik ekip görevlendirdi.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde 15 Haziran’da hayvanlarını Munzur Vadisi boyunca otlatmak için meraya götüren ve hareket halindeki tur otobüsünün açılan bagaj kapağının çarpması sonucu Munzur Nehri’ne düştüğü ortaya çıkan Engin Eroğlu’nu kurtarma çalışmalarına destek olacak.

7 kişilik ekip görevlendirildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Ovacık Belediyesi’nden Eroğlu’nun bulunması için gelen talep üzerine zaman geçirmeden harekete geçti. Eroğlu’nu arama ve kurtarma çalışmalarına katılmak amacıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 2 dalgıç ve 5 dağcı olmak üzere toplam 7 kişilik arama-kurtarma ekibi görevlendirildi. Otobüste bulunan bir yolcunun cep telefonuyla çektiği görüntüyle Munzur Nehri’ne düştüğü belirlenen Eroğlu için arama ve kurtarma çalışmaları Munzur Nehri ile kıyısında yoğunlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79