Meski Altyapı İhtiyacı Olan Her Bölgeye Dokunuyor

Meski Altyapı İhtiyacı Olan Her Bölgeye Dokunuyor

Meski Altyapı İhtiyacı Olan Her Bölgeye Dokunuyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan projeler kapsamında, merkez ilçeler; Yenişehir, Toroslar ve Mezitli’de kanalizasyon çalışmalarını eş zamanlı olarak hız kesmeden devam ediliyor.

Yenişehir İlçesi’ne bağlı; Limonluk, Çiftlikköy, 50. yıl, Fuat Morel, Toroslar İlçesine bağlı; Mustafa Kemal, Portakal, Tozkoparan, Değnek, Yalınayak ve Arpaçsakarlar ile Mezitli İlçesine bağlı; Merkez, Eski Mezitli, Kuyuluk ve Akdeniz mahallerinin muhtelif sokak ve caddelerinde kanalizasyon şebeke hattı çalışmaları devam ediyor. Bu Mahallelerde çeşitli çaplarda 7.805 metre kanalizasyon şebeke hattı ile bu hatlara bağlantısı, 149 adet parsel bacası ve 835 metre abone yolu bağlantı çalışmaları gerçekleştirilecektir.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Mersin İli Toroslar, Yenişehir ve Mezitli İlçelerindeki 12 mahallenin bazı kısımlarında hızlı yapılaşmanın sürdüğü, bu hızlı yapılaşma sonucu söz konusu bölgelerde ivedi olarak kanalizasyon hatlarının yapımına ihtiyaç duyulduğu, ayrıca bazı mevcut hatların da yenilenmesi gerektiği tespit edilmiştir. Genel Müdürlüğümüzce yürütülen kanalizasyon şebeke çalışmaları ile yapı ruhsatı alınmış binalarda ikamet eden vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilecektir. Tamamlanacak çalışmalarımızın ardından mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamasını sağlamış olacağız.” denildi.

Açıklamada, kanalizasyon hatlarında sorun olan ve kanalizasyon şebeke hattı bulunmayan bölgelere yeni hat döşeme çalışmalarına belirli bir program dahilinde devam edileceği bilgisine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79