MESKİ ÇOCUKLARA, SU TASARRUFUNU EĞLENEREK ÖĞRETTİ

MESKİ ÇOCUKLARA, SU TASARRUFUNU EĞLENEREK ÖĞRETTİ

MESKİ ÇOCUKLARA, SU TASARRUFUNU EĞLENEREK ÖĞRETTİ

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü,  10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, zihinsel engelli öğrencilere “Çevre ve Su Tasarrufu ” konulu eğitim verdi.

Etkinlik kapsamında MESKİ tarafından Mersin Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde, yaklaşık 250 öğrenciye suyun yaşam için içerdiği önem ve su tasarrufunun gerekliliğine konusunda slâyt eşliğinde eğitim verildi.

Eğitimden sonra Okul öğrencileri, Eğitim merkezi salonunda MESKİ Genel Müdürlüğünün kendileri için hazırlanan sürpriz etkinlik ve organizasyonda çocukları da bizzat oyunun içine dâhil ederek, onları hem eğlendirip hem de “Su Tasarrufu ve Çevre Bilinci” hakkındaki önemli bilgileri aktardılar.

Mersin Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin yoğun ilgisine sahne olan eğitim etkinliği kapsamında öğrencilere, “Su Tasarrufu Çantası” ile MESKİ’yi tanıtıcı yayınlar hediye edildi.

Eğitim merkezi yetkilileri; Engelliler haftasında düzenledikleri etkinlik için MESKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36