(MESKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri, “AFD – FRIT 2 Kapasite Geliştirme Programı”na katıldı.

(MESKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri, “AFD – FRIT 2 Kapasite Geliştirme Programı”na katıldı.

(MESKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri, “AFD – FRIT 2 Kapasite Geliştirme Programı”na katıldı.
 

Genel Müdürlüğü ile birlikte GASKİ Genel Müdürlüğü ve Kilis Belediyesi’nin de davetliler arasında olduğu “Mültecilerden Etkilenen İllerde Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesine Yönelik Teknik Destek Çalıştayı” yapıldı.

 MESKİ Genel Müdürlüğü adına Genel Müdür Yardımcısı İrfan KORKMAZ, Plan Proje Daire Başkanı Erkan ÖZKAYA, Plan Proje Şube Müdürü Mesut GÜNAY ile Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı personellerinden İnşaat Mühendisi Barış BAŞEREN katılımda bulundu. Programın ilk gününde MESKİ Genel Müdürlüğü ile AFD (Fransız Kalkınma Ajansı) yetkilileri arasında gerçekleşen ikili görüşmelerde, MESKİ tarafından gerçekleştirilen başarılı projeler, bu projelerden elde edilen tecrübeler ve kurumsal kapasitenin geliştirilmesine yönelik olarak yapılabilecek çalışmalar ele alındı. İhtiyaç tespit analizlerinin de yapıldığı görüşmelerde, MESKİ Genel Müdürlüğü’ne katma değer sağlayacağı düşünülen yeni projeler ile yürütülen teknolojik atılım süreci AFD yetkililerine anlatıldı.

11-12 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen oturumlarda ise “Proje Yönetimi”, “Gelir Getirmeyen Su Oranının Azaltılması”, “Faturalandırma Çalışmaları” ve “Enerji Verimliliği” konularında MESKİ Genel Müdürlüğü, GASKİ Genel Müdürlüğü ve Kilis Belediyesi ile ortak çalışmalar yapıldı. Kurumlar arası örnek projeler üzerinde değerlendirmelerde bulunularak çalıştayı tamamlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79