MESKİ, Gülnar’da teknik birimler hizmet binası yapıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Gülnar ilçesi’nde Teknik Birimler Yerleşkesi olarak kullanılmak üzere hizmet binası yapılıyor.

MESKİ, Gülnar’da teknik birimler hizmet binası yapıyor

Tamamlanan Bozyazı Teknik Birimler Hizmet Binası'nın ardından Gülnar Teknik Birimler hizmet binasının inşaatına tüm hızla devam ediyor.

Gülnar Şube Müdürlüğümüze ait stok malzemeleri yeterli alanımız olmadığı için farklı alanlarda depolanmaktadır. Fiili durum işletme açısından zaman ve iş gücü kaybına sebep olmakta, hizmet kalitesini düşürmektedir. Bu nedenle MESKİ Genel Müdürlüğü, Gülnar Şube Müdürlüğü'nün  kanalizasyon ve içmesuyu malzemeleri (boru ve ek parçalar) için bir ambar ile altyapı çalışmalarında kullanılması gereken stabilize, by-pass, kırmataş, dolgu malzemeleri için açık stok alanları ihtiyaçlarının giderileceği teknik hizmetler binası yapımına başladı.

Gülnar’da yaklaşık 13 bin 291 metrekarelik alanda yapılacak Teknik Birimler Yerleşkesinde Şube Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan makine ikmal, otopark, depo, arşiv ve teknik hizmet birimlerinin kullanabileceği hizmet binaları yer alacaktır. 2018 yılı sonunda bitirilerek hizmete girmesi planlanan MESKİ Gülnar Teknik Hizmetler Binası sayesinde, Gülnarlı hemşerilerimize daha hızlı hizmet sunmamız sağlanmış olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36