Meski, Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkikinden Başarıyla Geçti

Meski, Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkikinden Başarıyla Geçti

Meski, Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkikinden Başarıyla Geçti


TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine sahip Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, bu belgeye sahip kuruluşlarda belgenin devamlılığı açısından yılda bir kez yapılan gözetim tetkikinden başarıyla geçti.

 2015 yılının ilk aylarında hayata geçirilen ve kurumsallaşmak için oluşturulan dokümantasyon ve süreçlerin standartlara uygunluğu neticesinde TS EN ISO 9001:2008 belgesi almaya hak kazanan MESKİ Genel Müdürlüğü, hizmet kalitesini artırmak için çalışmalarına tüm hızla devam ediyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,“ 13-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Tetkikçilerinin yapmış olduğu saha ziyaretlerinde bir yıldan fazla süredir uyguladığımız, Yönetim Sisteminin uygunluğunun tayini, uygulanabilir kanun, mevzuat ve sözleşmede belirtilen hususların karşılandığı, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Tetkikçileri tarafından belirtilmiştir. Vatandaşlarımızın MESKİ hizmetlerinden memnun kalınması için gerekli tüm düzenleme ve çalışmalarımız titizlikle yürütülmektedir ” denildi.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Tetkik Yetkilileri ise, MESKİ Genel Müdürlüğü’nün TS EN ISO 9001:2008 gözetim tetkikine gayet güzel hazırlandığını, sistemin başarılı bir şekilde uygulandığını ve 1. Gözetim tetkikinin başarı ile geçtiğini kaydettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36