MESKİ’den belediyeye ziyaret

MESKİ’den belediyeye ziyaret

MESKİ’den belediyeye ziyaret

 

 

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Silifke Şube Müdürü Bahadır Yılmaz, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

 

Kendisini ziyarete gelen MESKİ Şube Müdürü Bahadır Yılmaz’la bir süre sohbet eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kurumlar arası dayanışma ve çalışmanın önemine değinen Başkanvekili Altunok, belediye olarak tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını belirtti. Altunok ayrıca, Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak ilçede hizmet veren MESKİ ile de birlikte halka hizmette geri durmayacaklarının altını çizdi.

MESKİ müdürlüğünün hizmet alanı içerisinde ilçede su ve kanalizasyon işlerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için özen gösterdiklerini belirten MESKİ Silifke Şube Müdürü Bahadır Yılmaz da, Silifke Belediyesi ile birlikte çalışmaların vatandaşlara sunulacak hizmet kalitesini artıracağını iddia etti.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79