METRUK BİNALAR YIKILIYOR

METRUK BİNALAR YIKILIYOR

METRUK BİNALAR YIKILIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde yürüttüğü yeni yol açma çalışmaları metruk binaların yıkımı ile devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda yol açma faaliyetlerini Yenişehir’de sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezinde yürütülen asfaltlama, yol bakım, onarım çalışmalarını Yenişehir’e bağlı eski köy yolu olarak bilinen 3. Çevre Yolu ile 17. Cadde arasında bulunan 36. Cadde’de 35 metrelik yeni bulvar yapımına başladı.

Bölgede mevcut yol genişletilirken 36. Cadde ile 17. Cadde’nin kesiştiği noktadaki kullanıma kapalı metruk binaların yıkım işlemi de aynı anda devam ediyor. Ekipler bir taraftan yol güzergahındaki metruk yapıları ortadan kaldırırken bir taraftan da yol açma çalışmasını ara vermeden sürdürüyor.

Madde bağımlılarının mesken tuttuğu ve hasarlı durumları nedeni ile tehlike arz eden 7 tane yapıyı yıkan belediye ekipleri 3 yapının daha kamusallaştırma işleminin adından yıkımını gerçekleştirecek.

Yıkım ve yol yapım işleminin tamamlanmasıyla 13. Cadde ile 17. Cadde arasında yapılan yol, zemin sertleştirme ve asfaltlama işleminin ardından 36. Cadde bulvar olarak hizmete açılacak

Anahtar Kelimeler:
METRUK BİNALAR YIKILIYOR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36