MEYDAN KUYUMCULUK AÇILDI

MEYDAN KUYUMCULUK AÇILDI

MEYDAN KUYUMCULUK AÇILDI

Silifke’de kuyumculuk sektörüne bir yenisi daha eklendi.


Her geçen gün yeni iş yerlerinin açıldığı Silifke’de Meydan Kuyumculuk görkemli bir törenle hizmete girdi.

Genç girişimci iş adamı Çağatay Meydan tarafından açılan iş yerinin açılışına yoğun katılım sağlandı.

Açılışa Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, ve ticaret odası yönetim kurulu üyeleri ile genel sekreteri Yıldırım Baydar, Silifke İlçe Müftüsü emin Yüksek, AK Parti Silifke ilçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu tam kadro katıldı. MHP Silifke ilçe Başkanı Osman Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri, MHP ‘li Belediye Meclis Üyesi Eyüp Arslan, çevre esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Açılış öncesi  hayırlı helal kazanç ve bereket için kurban kesildi. Ardından ilçe Müftüsü Emin Yüksek tarafından  dua okundu. Kurban kesiminin ardından açılış kurdelesi kesildi ve katılımcılara kokteyl ve pasta börek ikram edildi.

Açılışta bir konuşma yapan Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, açılan iş yerinin öncelikle ekmek kapısını açan Çağatay Meydan’a daha sonra Silifkelileri hayırlı olması dileklerini söyledi.

 İş adamı Çağatay Meydan ise, “İş yerinin tüm Silifkelilere hayırlı olmasını dilerken, açılışa katılan, çiçek göndererek destek veren, telefon açarak tebrik eden herkesten Allah razı olsun. İş yerimiz sadece bizim değil tüm hemşerilerimizindir. Allah bizlere helalinden kazanç nasip etsin” dedi.

 

 

































 

Anahtar Kelimeler:
MEYDAN KUYUMCULUK AÇILDI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36