Mezitli Belediyesi, tehlikeli geçitte çalışmalara başladı

Mezitli Belediyesi, Kuyuluk ile Kaleköy Mahallesi arasında bulunan ve Mart ayında baba oğulun ölmesine neden olan yolun düzenlenmesi için harekete geçti.

Mezitli Belediyesi, tehlikeli geçitte çalışmalara başladı

 Mezitli Belediyesi, Kuyuluk ile Kaleköy Mahallesi arasında bulunan ve Mart ayında baba oğulun ölmesine neden olan yolun düzenlenmesi için harekete geçti

İki mahalleyi birbirine bağlayan ancak özellikle kış aylarında suların yükselmesiyle tehlikeye sebep olan dere geçişi için Mezitli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalara başladı. İlk etapta tehlike yaratmaması adına suyun debisini düşürmek amacıyla çalışmalar yapan ekipler, geçişte uygulanacak projeyle ilgili karar verecek.

BAŞKAN TARHAN TRAKTÖRLE BÖLGEYE ULAŞTI

Bölgeye giderek incelemelerde bulunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Tarhan, Kale Mahallesinde yaşayan bir vatandaşın traktörüyle yaptığı yolculukla çalışma yapılan yere ulaştı. Mahalle muhtarlarının da katıldı ziyarette, uzman görüşü alınarak en doğru projenin uygulanmasına karar verildi.

‘GEÇİŞ TEHLİKESİNİ ÖNLEMEK İÇİN PROJE ÜRETİYORUZ’

İki mahalle arasında yolu kısaltması nedeniyle oldukça yoğun kullanılan geçidin bir an önce tamamlanarak, tehlike yaratmasının önüne geçilmesini isteyen Başkan Tarhan, “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı geçitte maalesef istenmeyen kazalar yaşanıyordu. Daha Mart ayında bir vatandaşımız, burada suyun içerinde kalan aracını kurtarmak isterken sel sularına kapılmış ve maalesef günler sonra cenazesine ulaşılabilmişti. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek burasını ivedi şekilde kendi imkanlarımız ölçüsünde yapmak istiyoruz. Suyun debisi nedeniyle ancak havaların sıcak ve yağışların az olduğu Ağustos ayında çalışmalara başlayabildik. Ekiplerimiz en doğru projenin uygulanması için araştırma yapıyor. Bu esnada bir daha üzücü olayların yaşanmaması için gerekli tedbirleri de aldık. En kısa sürede projemizi tamamlayarak hizmete sokacağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79