Mezitli Ülkü Ocakları'nda Bayrak değişimi

Mezitli Ülkü Ocakları'nda Bayrak değişimi

Mezitli Ülkü Ocakları'nda Bayrak değişimi



Mersin Mezitli Ülkü Ocakları'nda Bayrak değişimi yapıldı.

Atamayı İl Ocak Başkanlığından teşkilatlardan sorumlu il Ocak Başkan Yardımcısı Burak Karadayı yaptı. Karadayı 'Mezitli Ülkü Ocakları Başkan'ı Mustafa İzci'ye başarılar diler, Halil Murat Fındık'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlker şahbaz 1 yıl önce

Hürriyet ve İstiklal için ve milli devlet ile yolaçıkan milli görüş teşkilatı artık türrkiye karşılıksız seven idealist ve milliyetçi Bozkurt’lar Allah aşkına bu devletin sağlığı ve huzuru için kominizme ve siyonizme karşı şehit olan Başbuğ Türkeş ve onun kaderiyle oynamayan Rusya ve Çin İsrail askeri ordusu bizlerinde ortak olduğu bu büyük ülkücü milliyetçi neferlerin 2023 yılında karşılaştığı sosyal demokratlar solcu kıytırık mahalle ve zengin şehir ordusu işte yaşanan kılınan bize karşı Türkeş’in ordusuna haksız oyunlar Allahım yanınızda olsun Bozkurt’lar ulusun Allah sizi korusun amin

banner36