MHP’den AK Parti’ye Hayırlı olsun ziyareti

MHP’den AK Parti’ye Hayırlı olsun ziyareti

MHP’den AK Parti’ye Hayırlı olsun ziyareti
 

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve  Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Silifke İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen ziyaret programında yeni göreve gelen Avukat Mehmet Emin Kurt ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok birlikte bir süre sohbet ettiler.

Bir araya gelen AK Parti ve MHP’li ilçe başkanları, Belediye Başkanvekili Altunok’la yaptığı sohbette 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden bu yana ilçede yürütülen hizmetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Kendisini ziyarete gelen MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim Kurulu üyelerine, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve belediye meclis üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Adalet ve Kalkınma Partisi Silifke İlçe Başkanı Avukat Mehmet Emin Kurt konuşmasında, “ 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ilçemiz Silifke’de Cumhur ittifakı olarak seçimleri kazandık. O günden buyana Silifke’mize ve halkımıza hizmete kesintisiz olarak devam ediyoruz. İttifak ruhumuza sonuna kadar sadık kalacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Liderimiz Devlet Bahçeli’nin önderliğinde devam eden cumhur ittifakımızı İlçemiz Silifke’de de sağlıklı bir şekilde ileriye taşıyacağız.  Belediye yönetimimizle el ele gönül gönüle çalışmalarımızı sürdürerek halkımıza ve Silifke’mize hizmet edeceğiz. Belediyemizle hükümetimiz arasında köprü kurarak belediyemizin hazırladığı projeleri Ankara’da ilgili bakanlıklara belediye başkanımızla birlikte götürerek devlet yatırımlarımızın Silifke’mize ve halkımıza ulaşmasına öncülük edeceğiz” diyerek kendilerini ziyarete gelen MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve ilçe yöneticilerine, Başkanvekili Sadık Altunok ve belediye meclis üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Kurt’a yeni görevinde başarılar dileyen Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay’da konuşmasında, “Ülkemiz ve milletimiz için elini taşın altına koyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği yolda biz de Silifke’de AK Parti ilçe teşkilatımızla kol kola gönül gönüle halkımız ve ilçemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhur ittifakımız sağlıklı ve bir şekilde yoluna devam etmektedir. Hedefimiz; yaptığımız güç birliği ve gönül birliği ile şehrimize ve halkımıza en iyi hizmetlerin sunulmasıdır. İki siyasi parti temsilcisi olarak bizler Mehmet Emin Kur kardeşimizle Silifke’mize hizmet elçisi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı görevini yürüten Avukat Mehmet Emin Kurt ve yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olsun der, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Cumhur ittifakı olarak Silifke ve Silifkelilere hizmet etmek için göreve geldiklerini vurgulayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta yaptığı konuşmada, “Silifke Belediye Meclisi ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde birlikte görev yaptığımız değerli kardeşim Avukat Mehmet Emin Kurt’la çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ülkemiz ve milletimiz için var olma mücadelesi, birlik ve beraberlik içerisinde halka hizmet etme kararlılığını biz de ilçemizde göstermekteyiz.  Belediyemiz tarafından yürütülen hizmetlerde ve hazırlanan projelerde ortak çalışmalar yapıyoruz. Belediye imkanlarımızla yürüttüğümüz bazı çalışmaların yanı sıra bazı projelerimizi de ilgili bakanlıklara AK Parti Silifke İlçe Başkanımız Av. Mehmet Emin Kurt’la birlikte götürerek hükümetimizin ve devletimizin yatırımlarından faydalanacağız. Silifke’mize ve halkımıza hizmetlerimizin gerçekleştirilmesinde cumhur ittifakımızın gücünü ve desteğini alacağız” diyerek yeni yönetime hayırlı olsun temennisinde bulundu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79