MHP’li Derya, “Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun”

MHP’li Derya, “Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun”

MHP’li Derya, “Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun”
   Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Milli mücadele yıllarının zaferle sonuçlanıp Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulmasıyla birlikte, Türk milletine armağan edilen Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya Cumhuriyetin, Kurtuluş Savaşı'nda kadını, erkeği ve çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakarlıklarla elde edildiğini belirtti. Derya yayınladığı mesajında, “Tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu Türk milleti, Kurtuluş Mücadelesinde büyük bir azim ve kararlılık göstererek aziz vatanın bölünmez bütünlüğünü korumuştur. Tüm dünyaya örnek olan Kurtuluş Savaşı'nda kazanılan zaferle kurulan Cumhuriyetimiz, bağımsızlığımızın sembolü olmuştur. Bu azim ve kararlılıkla sorumluluklarımızı yerine getirip, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, büyük Türk Milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya,  Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrifi nedeniyle kutlanan Mevlid Kandilini tebrik etti.
MHP Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya  Mevlid kandili nedeniyle yayınladığı mesajında, “Yüce Allah’ın alemlere rahmet olarak gönderdiği, iki cihan güneşi, ahlak ve iman kalesi Efendimiz Hz. Muhammed’in yeryüzünü şereflendirişini idrak ediyoruz. Efendimizin izinde kutlu nasihatleriyle huzur buluyoruz. Nuruyla insanlığı aydınlatan, örnek hayatıyla güzellikleri öğreten Peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği bu gecenin feyzinin kalpleri kararanların tövbe etmesine vesile olmasını diliyorum. Efendimizin her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz hadislerini ve tebliğlerini tekrar hatırlamalıyız. Bu anlamlı güne erişmenin huzuru ve mutluluğu ile Mevlid Kandilinizi tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan sağlık, afiyet ve başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79