Milletvekili Taşkın’dan gazetemize ziyaret

Milletvekili Taşkın’dan gazetemize ziyaret

Milletvekili Taşkın’dan gazetemize ziyaret

 

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Gazetemiz Sahibi Atike Ceylan Kaçar’ı ziyaret ederek, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum hakkında halkı bilgilendirme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyelerini partililerinde eşlik ettiği ziyarette, 6 Nisanda yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Silifke İlçe yönetiminin yapmış olduğu program kapsamında partiler, sivil toplum kuruluşları, esnaf gezisi ve yerel basını ziyaret etiklerini beliren Milletvekili Taşkın, “Sizin gazetenizi internetten sürekli takip etmekteyim.  Silifke ve bölgesinin haberlerini uzakta takip etmek bizlere mutluluk veriyor. Bu anlamda yapmış olduğunuz işin ne kadar önem olduğunu biliyoruz. Sizlere çalışmalarınızda başarılarınızı diliyorum” dedi.

 Milletvekili Taşkın, “Vatandaşı tek tek gezerek referandumda neden evet demelerini gerektiğini anlatıp, hazırladığımız gazete ve ilanları sunuyoruz ki vatandaş okuyup kendisini karar verebilsin. Ülkemizin geleceği için çok önemli olan bu referandumun ‘evet’le sonuçlanmasını bekliyoruz” dedi.

 Gazetemiz sahibi Ceylan Kaçar ise, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.  Kaçar, Tek başına sürdürdüğü mesleğinde gazetenin  hem muhabiri, hem editörü, hem muhasebecisi ve dağıtıcısı gibi bir çok yönüyle tek başına sürdürmenin zorlukları olduğunu, fakat mesleğini severek yaptığını kaydetti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36