Milletvekili Taşkın’dan Kaymakam Cinbir’e ziyaret

Milletvekili Taşkın’dan Kaymakam Cinbir’e ziyaret

Milletvekili Taşkın’dan Kaymakam Cinbir’e ziyaret

 

Mersin’in Silifke İlçesinde AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ve AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Lokman Eren ve  Kadir Usca, ile ve partililer Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’e nezaket ziyaretinde bulundular. 

HABER: ATİKE CEYLAN

Devletin ve hükümetin Silifke’deki yatırımları ve hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, söz konusu işlemlerin yapılması, Silifke’nin ihtiyaçlarını belirlenerek projelerin üretilmesindeki başarılı çalışmalarından dolayı kaymakam Cinbir’e teşekkür eden Milletvekili  Taşkın “Silifke’nin ihtiyaç duyduğu yatırım ve hizmetlerin gerçekleştirilmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Silifkeliler her şeyin en iyisine layıktır. Bugüne kadar yapılan her hizmette emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 Kaymakam Cinbir ise, “Son yıllarda Silifke’de yıllardır yapılması beklenen yatırımlar ve hizmetler yapılmıştır. Karayolları alanında yapılananlardan, DSİ’nin yatırımlarına, Milli Eğitim yatırımlarından, kültür yatırımlarına, Gençlik ve Spor’a yapılan yatırımlardan, Sağlık hizmetlerine, turizme kadar bütün alanlarda Silifke’nin sahip olduğu gerçek potansiyelini harekete geçirecek, Silifke’yi daha yaşanır hale getirecek bir çok yatırım ve proje hayata geçirilmiştir ve geçirilmeye devam etmektedir.  Bütün çalışmalarımızda ilçemize kazandırılmasında bize güç ve destek olan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Siz Milletvekillerimize teşekkürlerimi sunarım. Yapılan ve yapılacak yatırım ve hizmetlerle Silifke bölgenin parlayan bir yıldızı olacaktır, Akdeniz’i ısıtmaya aday bir güneş olacaktır. Turizm, tarım, sanayi, ticaret alanlarında hepimizin iftihar edeceği bir noktaya gelecektir.  Silifkeliler kazanacak, ülkemiz kazanacaktır. Bu güzelliklere katkı sunan herkese bu millet teşekkür edecektir diye düşünüyorum” dedi.

Milletvekili Taşkın ve AK Parti heyeti,  16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında çalışmalarını devam ettirmek için kaymakamlık makamından ayrıldı.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36