Milletvekili Tezcan, Silifke’de halk günü düzenledi

AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, parti üyeleri ile bir araya gelerek seçim süreci konusunda istişarede bulunup vatandaşın sorunlarını tek tek dinledi.

Milletvekili Tezcan, Silifke’de halk günü düzenledi

Seçim sürecinin titizlik isteyen bir süreç olduğuna dikkat çeken Tezcan, 'Bizler AK davamıza gönül verenler olarak bu zamana kadar nasıl vatandaşlarımızın yanında olduysak bundan sonra da vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Silifke  bölgesinde sıkılmadık el, ziyaret edilmedik ev bırakmadan gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı var gücümüzle sürdüreceğiz' dedi.

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ile halkın sorunlarını dinleyen Milletvekili Tezcan vatandaşlar ile yakından ilgilendi. Vatandaşların her zaman yanında olduklarını ifade eden Tezcan, 'Vatandaşlar bizim başımızın tacıdır. Ben halkın içinden gelen bir esnafım. Benim bu koltukta oturmamın bir nedeni var; o da vatandaşlarımızın sorunları ile ilgilenmektir. Bizler seçim olsun olmasın vatandaşlarımızın her zaman yanında olan kişileriz ve bu böyle devam edecektir. Mersinimizi ve Silifke’mizi AK Belediyecilik ile buluşturmak ve daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için elimizden geleni yapacağız' ifadelerini kullandı.

Seçim sürecinden hiç çıkmadıklarını ve tempoyu sürekli artırarak ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ise, 'AK Parti'nin bir mensubu olarak bu davaya gönül veren arkadaşlarımız ile birlikte yoğun bir süreçten geçeceğimizin bilincindeyiz. 2019 seçim süreci kapsamında çalışmalarımıza başladık. Tempomuzu sürekli artırarak ziyaretlerimize devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Silifke bölgemizde sıkılmadık el, gezilmedik ev ve kahvehane bırakmayacağız.  Silifkemizi artık AK belediyeciliğe ihtiyacı var' dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36