Milletvekilinden Silifke Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Silifke’de bulunan kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

Milletvekilinden Silifke Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Silifke’de bulunan kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ilçe teşkilatını ziyaret ederek burada MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu. İlçe Başkanı Levent Nogay ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre sohbet eden Milletvekili Şimşek daha sonra İlçe Başkanı Levent Nogay ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’yı makamında ziyaret ederek, Kaymakam Nazlı’ya da hayırlı olsun dileğinde bulundu. Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u da makamında ziyaret eden Milletvekili Şimşek, belediye çalışmaları hakkında Başkanvekili Altunok’tan bilgiler aldı.

Daha sonra ilçe merkezinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, İlçe Başkanı Levent Nogay ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la birlikte Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Komutanlığı, Ziraat Odası ve AK Parti Silifke İlçe Teşkilatını ziyaret etti.Mersin ve ilçelerinin sorunları noktasında tüm kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ettiklerini dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek yaptığı açıklamada, “Mersin ve ilçelerimizde acil çözülmesi gereken sorunlar var. Bize ulaşan bu sorunları biz de yetkililerle paylaşarak çözümü noktasında çalışmalar yapıyoruz. Devam eden yatırımlar, alınacak tedbirler ve yürütülen hizmetlerin sürekliliği ile ilgili halkımızdan, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan gelen istek ve talepleri biz de ilgili bakanlıklar ve diğer birimlere ulaştırıyoruz. Bize ulaşan tüm istek ve sorunların çözüme kavuşması için verdiğimiz mücadelede konuyu yakından takip etmekteyiz. Bugün de ilçemiz Silifke’de görev yapan siz değerli kamu kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ederek, kurumların ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Bize ulaşan bu istek ve taleplerin çözümü konusunda sizler adına konuyu takip edeceğim” diyerek değerlendirmelerde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36