"Minibüsçüler ve esnafların yanındayız"

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve Başkan Yardımcısı Ömer Savar, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Kaya’yı makamında ziyaret ederek, sohbetlerde bulundu.

"Minibüsçüler ve esnafların yanındayız"

Minibüsçüler Odasının sorunları ve onların çalışmalarıyla ilgili fikir alış verişinde bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Silifke Belediyesi olarak odalarımızla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyoruz. Onların fikir ve düşüncelerini alarak, ilçemize kazandıracağımız hizmetlerimizi hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Üzerimize düşen bir sorumlulukta istişare ortamında çalışacağımızı belirtmek istiyorum. Minibüsçü esnaf kardeşlerimizin yaşadığı zorlukları biliyoruz. Ekmeklerini kazanmak uğruna büyük sıkıntılar içerisinde hayatlarını sürdürüyorlar.

Biz Silifke Belediyesi olarak esnaflarımızın yararına olan her hizmette ve her görevde onların yanında olduğumuzu bilmelerini isterim. Yetkiler ve kanunlar çerçevesinde yapılması gereken ne varsa bütün kolaylıkları sağlıyoruz.

Silifke hepimizin ve bu güzel ilçemizi geliştirmenin kalkındırmanın yollarını aramalıyız. Yerel yönetimler olarak esnaf odamızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Üzerimize düşen bir görevde ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki esnaf kardeşlerimizin yararına olsun. Şahsınızı ve yönetim kurulunuzu tebrik ediyor, hizmetlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

“SİLİFKE BELEDİYESİ ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRİYOR”

Zorunlu Mali trafik sigortalarının ve S plakalarının minibüsçü esnaflarını Türkiye’de olduğu gibi Silifke’de de büyük oranda mağdur ettiğini belirten Minibüsçüler Odası Başkanı Yılmaz Kaya, “Yüksek akaryakıt fiyatları, yedek parça fiyatlarındaki artışlar, S plaka olayları, vergiler, bağ-kurlar derken minibüsçü esnafları olarak büyük sıkıntılar içerisinde faaliyet göstermekteyiz.  Her şeye rağmen esnaflarımız zor koşullar içerisinde hizmetlerini gerçekleştirmeye devam etmektedir. Oda olarak bizlerin her daim yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Silifke Belediyesi gerçekten bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getiriyor. Başkanımıza ve ekibinize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Fakat yasanın getirdiği ve Büyükşehir Belediyelerinin sorumluluğunda olan sıkıntılarımız devam etmektedir. Bunların çözümü için mücadelemizi sürdürüyoruz. İnşallah bu sorunlarda çözülür esnaflarımızı rahat bir nefes alacağı güne kavuşur” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36