Minik Okçulardan Belediyeye Ziyareti

Minik Okçulardan Belediyeye Ziyaret

Minik Okçulardan Belediyeye Ziyareti

Silifke’de faaliyet gösteren Göksu Okçuluk Spor Kulübü yöneticileri ve kulübün minik sporcuları Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Silifke Göksu Okçuluk Spor Kulübü Derneği Başkanı Arzu Efecan İpek yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızı ata sporumuz olan okçuluğa yönlendirmek, onların boş zamanlarını bu tür faaliyetlerle değerlendirmek amacıyla ilçemizde okçuluk kulübü derneğimizi kurduk. 20’si çocuk, gençler ve büyükler gurubundan oluşan toplam 100 kişilik sporcumuzla okçuluk sporuna yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediyemizden isteğimiz kulübümüze malzeme desteği yapılması ve faaliyetlerimizi sürdürebileceğimiz bir alan oluşturularak derneğimize tahsis edilmesidir. Dernek olarak tüm çalışmalarımız halkımız, gençlerimiz ve çocuklarımızın yararınadır. Ok atmada oldukça başarılı olan özellikle çocuklarımızın başarısına biz de katkı sunmak için mücadelemizi sürdürüyoruz” diyerek Başkanvekili Altunok’tan istekte bulundular.

Belediye olarak sporun sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması için yürütülen çalışmalara imkanları ölçüsünde destek olacaklarını bildiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Ata sporumuz okçuluğun ilçemizde gençlere ve çocuklara sevdirilmesi, yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi yönünde mücadele eden Silifke Göksu Okçuluk Spor Kulübü Derneğimize ve tüm üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum. İlçemizde var olan diğer spor faaliyetlerinin yanı sıra okçuluk gibi değişik bir spor dalının da var olması bizleri son derece sevindirmiştir. Halkımız ve ilçemiz yararına faaliyet gösteren tüm derneklerimizin faaliyetlerine biz de belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye devam edeceğiz” diyerek kendisini ziyarete gelen minik okçulara, ailelerine ve dernek yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36