Mücahit Aktan A. adaylığını açıkladı

Mücahit Aktan A. adaylığını açıkladı

Mücahit Aktan A. adaylığını açıkladı

 

Silifke’nin sevilen iş adamlarından Mücahit Aktan MHP’den Silifke Belediyesi için aday adayı olduğunu açıkladı.

Gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz genel yayın yönetmeni Atike Ceylan Kaçar’ı ziyaret eden Aday adayı Aktan, 20 yıllık siyasi ve belediye deneyimini ortaya koymak için ve Silifke’nin adımlarla değil koşarak ilerlemesi için bir çok projeleri olduğunu söyledi.

Her şeyden önce partisinin geldiğini, genel başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiri doğrultusunda hareket edeceklerini belirten Aday adayı Aktan, “Ben olurum bir başka arkadaşımız olur. Hangimiz aday olursak olalım ben arkasındayım. Biz yıllardır teşkilatın içersindeyiz ne görev verirlerse talibiz.” Dedi.

Siyasi hayatından ve belediye tecrübelerinden bahseden Aktan:  1998 yılında yönetim kurulu üyeliği yaptım. 1999 yılından Silifke belediyesi fen isleri müdürü garaj amirliği yaptım. 2002 yılında MHP Silifke İlçe Başkanlığı yaptım. 2009 yılına kadar üç dönem meclis üyeliği ve belediye başkan yardımcılığı yaptım. 2014 e kadar belediye meclis üyeliğim sona erdi. O tarihten itibaren partimin hizmetinde oldum. Evli 2 çocuk babasıyım. İzmir 9 Eylül Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünü bitirdim. Şuan tarımla uğraşıyorum. Silifke’mizin verimli topraklarında çitçilik yapmaktayım” dedi.

“Neden aday adayı oldunuz sorusuna ise vereceğim en güzel cevap şudur. 20 yıllık bilgi birikimimim memleketimle paylaşmak istedim. İçinizden biri olarak Silifkeliyi birbirine sahip çıkmaya davet ederek ve bütünleştirerek belediye başkanı olmaya talibim.

20 yıldır içimde kalan bir hayalim vardır oda Silifkeliyi ırmakla buluşturmak. Irmak boyuna portatif yerler yapmayı hayal ediyoruz ve yapacağız. Irmağın dibinden yaya yolları ve seyir yerleri yapmayı istiyorum. Kışın yükselen su bu yolları kapatabilir ama yazın yine halka açılır ve halkı ırmakla buluştururuz.  Ve yine kalemiz var Silifke Kalemiz orda Silifke burada.  Kimse bir sey yapmıyor. Allah nasip ederse o zaman kaleyi ilçemizin önemli tanıtım merkezlerinden birisi haline getirmek için birçok projemiz var. Öte yandan ilçemizin en büyük ihtiyacı öncelikle istihdam. Allah izin verirse istihdam merkezli belediye başkanlığı yapmak istiyorum. Sosyal ve istihdam ağırlıklı hizmetleri Silifke halkı ile buluşturacağım. Ayrıca ben odaklı değil biz odaklı bir partinin çatısı altındayım. Her zaman her kesimin başkanı olacağım. Tüm halkı kucaklayacağım. Belediyeyi ortak akılla yani halkımızın fikirlerine önem vererek hep birlikte yöneteceğimiz bir Silifke hayal ediyorum. Ben aday adayı oldum takdir öncelikle genel başkanımızındır sonra eğer nasip olursa halkımızındır. Hayırlısı ne ise o olsun” dedi. 

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar ise, ‘Aday adaylığını tebrik ediyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Nazik ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler sizlerin aday adaylığınızı kamuoyuyla paylaşmasına vesile olmaktan ayrıca mutluluk duyuyoruz. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36