Muhtar Deveci’den belediyeye teşekkür

Muhtar Deveci’den belediyeye teşekkür

Muhtar Deveci’den belediyeye teşekkür

 

Kabasakallı Mahalle Muhtarı Hasan Deveci, mahallede devam eden belediye çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalardan dolayı Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a teşekkür ettiğini açıkladı.

Kabasakallı mahallesinde aşırı yağışlardan dolayı bozulan  yollarda bakım ve onarım çalışmalarını yürüten Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini çalışma esnasında yalnız bırakmayan Mahalle Muhtarı Hasan Deveci, “Mahallemizde Silifke Belediyesi ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalardan dolayı çok memnunum. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen aşırı yağışlarda mahallemizde ara sokaklarımız büyük zarar gördü. Bu konuda Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok’la yaptığımız görüşmelerde mahalle halkımızın sorun ve isteklerini ilettim. Başkanımızda talebimiz üzerine Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri mahallemize yönlendirdi. Ekipler şu anda bozulan yollarımızın tamir ve bakımını yapmaktadır. Bu çalışmalar mahalle halkımızı da son derece memnun etmiştir. Yürütülen çalışmalardan dolayı Silifke Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36