Muhtarları ile hizmet toplantısı yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerine her geçen gün yenisini ekleyerek ilçelerde daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.

Muhtarları ile hizmet toplantısı yapıldı

Haber: Atike Ceylan Kaçar

Çamlıyayla ilçesi mahalle muhtarlarının talebi üzerine, Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hizmet sunumu ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Çamlıyayla ilçesinde hayata geçirilen hizmetlerin anlatıldığı toplantıya, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve 14 mahalle muhtarı katıldı. Toplantıda, muhtarlar ile fikir alışverişinde bulunularak, toplantı sonrası hizmetler yerinde incelendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerinde birçok hizmetin kısa zamanda hayata geçirildiğini, böylece vatandaşa daha kaliteli hizmet sunulduğunu ifade eden muhtarlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çamlıyayla İlçesinde Birçok Hizmete İmza Attı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından tarıma ve çiftçiye verilen destek kapsamında, Belçınar Mahallesi’ne döşenen 5 bin 770 metre sulama borusu ile birlikte çiftçilere çok sayıda sulama borusu desteği verilerek, aynı zamanda sulama havuzu da yapıldı. Sebil Mahallesi’ne Tarımsal Tahmin ve Erken Uyarı Sistemi kuruldu. Yine Çamlıyayla ilçesinde vatandaşın ihtiyacına yönelik Ergene mevkiindeki Körmenlik ve Kesecik bağlantı yolunun asfalt çalışması yapıldı. Sebil Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmasına ise başlandı. Sarıkavak gölet yeri vatandaşların hizmetine açıldı. İlçedeki atıl durumda bulunan mezbahanenin ise yenilenme çalışmaları devam ediyor.

İlçedeki tüm mahallelerin mezarlık tadilat, onarım ve bakım çalışmaları sürdürülürken, park ve oyun alanları yapılmak üzere yer tespit çalışmaları devam ediyor. Halkın kullanımına sunulmak üzere inşa edilmesi planlanan ilçe merkezinde açık ve kapalı olmak üzere çok amaçlı salon projesinde ihale aşamasına gelindi.

Çamlıyayla Yeni Mezhabanesine Kavuşuyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çamlıyayla ilçesinde atıl vaziyette bulunan mezbahaneyi yenileyerek vatandaşın hizmetine sunmak için kolları sıvadı.

Bakım, onarım ve tadilat çalışmaları biten mezbahane, modern kesim usullerine göre yenilenerek modernize edildi. Son teknoloji kesim ünitelerinin yer aldığı mezbahanede, hasta, şüpheli hayvan bölümü ve ayrıca kesilen etlerin muhafaza edileceği bir soğuk hava deposu bulunuyor.

Yapılan yenileme çalışmaları ile mezbahanedeki günlük kesim kapasitesinin arttırılması amaçlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36