Muhtarlıklara engelli rampası

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce bakım-onarım ve boya işleri tamamlanan muhtarlık binalarına, engelli vatandaşların daha kolay ulaşabilmeleri için engelli rampası yapılmaya başladı.

Muhtarlıklara engelli rampası

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesine kent merkezi ve ilçelerde bakım-onarım, tadilat ve boya işleri tamamlanan muhtarlık binaları yeni yüzüyle vatandaşa hizmet verirken, şimdi de yapılan engelli rampaları sayesinde engelli vatandaşların muhtarlıklara ulaşımı daha kolay olacak.

Kent merkezinde ihtiyaç duyulan 10 muhtarlığa yapılan engelli rampalarının yanında, projesi tamamlanan 5 muhtarlığa daha engelli bireylerin ulaşımında engelleri kaldıracak rampalar inşa edilecek.

Mahallesine ve muhtarlıklarına verilen hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerini ileten Limonluk Mahalle Muhtarı Aysel Bağışlayıcı, “Daha önce muhtarlığımızın girişinde merdiven vardı ve çok yüksekti. Engelliler, bebek arabası ile gelenler çıkamıyordu. Ben çıkıp yardım ediyordum muhtarlığımıza girebilmeleri için. Çektikleri zorluk nedeniyle isyan ediyorlardı ve buraya çıkmaya çalışırken defalarca düşenler de oluyordu. Büyükşehir Belediye Başkanıma muhtarlığımıza yaptırdığı bu engelli rampası için çok teşekkür ediyorum. Bu düşüncesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Artık engelliler daha önce yaşadığı zorlukları ve kazaları yaşamadan kolayca gidip gelebilecek. Gelen vatandaş da isyan yerine teşekkür edecek. Çok güzel bir hizmet. Burhanettin Kocamaz başkanımızla 5 yıldır çalışıyoruz. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nı kurdu. Ben şahsım adına bugüne kadar bu daire başkanlığında hangi birim müdürü ya da hangi birimi aradıysam hepsinde ulaştım. Ulaşamadığımız veya cevap vermeyen kimseye rastlamadık. Sorunlarımızı iletiyoruz ve anında çözüm geliyor. 24 saat içinde yapılabilecek her işi ellerinden gelen en iyi şekilde yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar. Daha önceki dönemlerde ben böyle güzel olaylar yaşamadım. O yüzden Burhanettin Kocamaz başkanım Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nı kurmakla çok güzel bir iş yaptı. Müdürlerimiz de gece-gündüz ne zaman arasak birebir ilgilenip sorunlarımıza çözüm üretiyorlar. Ben memnunum ve halk da bu durumdan çok memnun. Sayın Başkanımızın hizmetlerinden, Mersin’e yaptıklarından herkes çok memnun. Muhtarlığımıza gelenlerle de konuşuyoruz, sohbet ediyoruz ve halkın da kentimize verilen hizmetlerden memnun olduğunu görüyoruz. Ben tekrar kentimize ve muhtarlığımıza sayısız hizmetler veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36