Okul Aile Birliğinden Belediyeye Ziyaret

Okul Aile Birliğinden Belediyeye Ziyaret

Okul Aile Birliğinden Belediyeye Ziyaret
 Ahmet Necati Hancıoğlu İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Takan ve Okul Müdürü Cemalettin Turan, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Silifke Ahmet Necati Hancıoğlu İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Takan belediye ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Başkanım, okulumuzda eğitim gören çocuklarımızın rahat, huzurlu, güvenli ve donanımlı bir ortamda eğitim almaları konusunda okul idaremizle birlikte el ele verdik. Okulumuzda çocuklarımızın faydalanabileceği ortamların her zaman bakımlı ve düzenli olmasından yanayız. Eksikliklerini hissettiğimiz bazı hizmetlerin belediyemiz tarafından yerine getirilmesini arzu ediyoruz. Bunların başında okulumuzda çevre düzenlemesi yapılması, yeşil alanların ve oyun alanlarının bakım ve onarımının yapılmasını istiyoruz. Eğitim gönüllüsü bir belediye başkanı olarak sizlerden talebimiz bu yöndedir destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kendisini ziyarete gelen Silifke Ahmet Necati Hancıoğlu İlkokulu Müdürü Cemalettin Turan, Müdür Yardımcısı Gülsevim Uçan, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Takan ve okul aile birliği üyesi Neslihan Tolu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, okullarda kurulan aile birliklerinin önemine değinerek, gönüllülük esasına dayanarak yapılan işlerin insanlara huzur verdiğini ifade etti. Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, hiçbir karşılık beklemeden çocuklarının eğitim gördüğü okulun daha iyi bir noktaya gelmesi için çaba harcayan velilerin oluşturduğu okul aile birliklerine yardımcı olunması gerektiğini belirterek, "Asli görevlerimiz arasında yer almamasına rağmen çocuklara ve gençlere verdiğimiz önemden dolayı okullarımıza destek sağlamaya çalışıyoruz. Sizlerin taleplerine de imkanlarımız ölçüsünde katkı veriyoruz” diyerek Ahmet Necati Hancıoğlu İlkokulunda çevre düzenlemesi, yeşil alanların ve oyun alanlarının bakımı konusunda da belediye olarak bir çalışma başlatacaklarını söyledi.


 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36