Paşa Döner’den anlamlı jest

Paşa Döner’den anlamlı jest

Paşa Döner’den anlamlı jest
 Silifke’nin sevilen esnaflarından Mustafa Gönder ve Burak Sağdur (Paşa Döner), Koronavirüsü ile mücadele kapsamında vatandaşların sağlığı için hizmet eden sağlık çalışanları başta olmak üzere, emniyet güçlerine döner- ayran ikram etti.


Haber: Atike Ceylan KAÇAR 

Koronavirüs ile mücadele ederek, vatandaşların sağlığı için  günlerdir evlerinden ve ailelerinden uzak kalan sağlık çalışanlarına hem moral vermek hem de yanlarında olduklarını hissetmeleri için öğlen yemeği jestinde bulunan Mustafa Gönder ve Burak Sağdur, paket yaptıkları döner ve ayranları sağlık çalışanlarına ikram ettiler.

Esnaf Gönder, yaptığı açıklamada ,’’ Bizler esnaf olarak  sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, güvenlik güçlerimize elimizden gelen desteği vermek istedik. İstiyoruz ki her esnaf bunu yapsın. Biz bugün döner-ayran ikramında bulunduk. Onlar vatandaşların sağlığı ve güvenliği için evlerinden ve ailelerinden uzak kalıyor. Ne yapsak onlar için az. Sağlıklı günlerde bir arada olmak için dua ediyoruz.’’ Dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36