Pazarkaşı Mahallesi sakinleri, “Yıllar sonra hizmet alıyoruz”

Pazarkaşı Mahallesi sakinleri, “Yıllar sonra hizmet alıyoruz”

Pazarkaşı Mahallesi sakinleri, “Yıllar sonra hizmet alıyoruz”



Silifke Belediyesi tarafından Pazarkaşı Mahallesinde yapılan parke taşı döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarını değerlendiren mahalle sakinleri, “Belediyemize teşekkür ediyoruz. Yıllar sonra ilk defa böylesi hizmet gördük” diye konuştular.

Silifke Belediyesi şehir merkezinde bulunmasına rağmen yıllardır hizmetten yoksun bırakılan Pazarkaşı Mahallesinde, vatandaşların taleplerini bir bir yerine getirmeye başladı. Mahallede yollar bir taraftan parke taşı ile döşenirken, diğer taraftan da alt yapı çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

“MAHALLEMİZ YILLAR SONRA HİZMET GÖRÜYOR”

Mahalle sakinlerinden Meryem Karal, “Mahallemizin yolları ve çevre düzenlemesi çok kötüydü. Şehir merkezine çok yakınız fakat bugüne kadar doğru dürüst bir hizmet alamadık. Üstelik kış aylarında sağanak yağışların etkisiyle tahribata uğrayan kilitli parke taşları sökülerek, yollarımızı çok kötü duruma getirmişti. Sağ olsun belediyemiz ve başkanımız mahallemizde bu sorunlarımızı bir bir çözüme kavuşturuyor. Vatandaşlarımızın en büyük talebi bu kaleye çıkan merkez yolun yapılmasıydı. Bununla birlikte ara sokaklarımızda ki parke taşlarının yenilenmesi bizleri mutlu etti. Fakat bu bölgede yağışlarda düşünülerek zeminin iyice sağlamlaştırılması gerekiyor. Hizmetlerinden dolayı belediyemize ve Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“PAZARKAŞI MAHALLESİ HİZMETLERİ VE VEFA’YI ASLA UNUTMAZ”

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden mahalle sakinlerinden Muzaffer Aksu , “Mahallemizde bulunan bu yollarımız uzun süre bakımsız kaldı. Yıllardır hizmet istedik kimse bizim sesimizi duymadı. Kısa bir süre önce başkanımızı ziyaret ederek bu sorunlarımızı ve taleplerimizi anlattık. Sağ olsun oda acil olan hizmetleri gerçekleştirdi ve sırasıyla bu çalışmaların bir bir tamamlanacağını belirtti. Şuan mahallemiz bu hizmet ve çalışmalara bir bir kavuşuyor. Başkanımıza ve ekibine mahalle halkı olarak teşekkür ediyoruz. Pazarkaşı Mahallesi bu hizmetleri ve vefayı asla unutmaz. Hizmetlerinde başarılarının devamını diliyoruz.” diye konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZDAN GELEN TALEPLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

“Silifke Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi değerlendirip çözümünü sağlıyoruz” diye açıklamada bulunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Silifke’yi Silifke’de yaşayan vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, odalarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilçemizi geliştirip kalkındıracağız. Makamlar ve mevkiler her zaman gelip geçicidir. Önemli olan kalıcı hizmetler yapmak ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmektir. Bu nedenle vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen her türlü talebi ve öneriyi önemsiyoruz. Bugüne kadar böyle yaptık, bundan sonra da yapacağımız hizmetlerde vatandaşlarımızın görüşlerine yanıt vereceğiz” dedi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36