“Sadece seçimlerde değil her zaman esnaflarımızla beraberiz”

“Sadece seçimlerde değil her zaman esnaflarımızla beraberiz”

“Sadece seçimlerde değil her zaman esnaflarımızla beraberiz”

Atakent Mahallesi Kapızlı mevkiindeki esnafları ziyaret ederek, onların talep ve sıkıntılarını dinleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut; “Fırsat buldukça esnaflarımızı ziyaret ediyor, karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Belediye olarak halkımıza, çalışmalarımıza talepler ve öneriler doğrultusunda yön vererek hizmet veriyoruz” dedi.

İşyerlerini ziyaret ederek, esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Turgut, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Turgut, “İlçemizin gelişmesinde esnaflarımızın önemli rolü var. Yaptığımız projelerle Silifke’mizi geleceğe taşıyoruz. Silifke’de büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

“ESNAFLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ”

Başkan Turgut, "Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Esnaflarımızın isteklerini, sıkıntılarını dinledik. Projelerimizi esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir ilde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Hemşerilerimize karşı pazarcı esnafımızın iyi davranması, temiz ve sağlıklı ürünler satması en büyük arzumuzdur. Bizler pazar yerlerimize büyük önem veriyoruz. Esnafımızın da, hemşerilerimizin de buralara önem vermesi, buraları temiz tutması, kurallara uyması gerekiyor. Bizler Silifke’ye güzel hizmetler için yola çıktık. Bu yolda da devam edeceğiz. İlçemizdeki diğer esnaflarımıza da ziyaretlerimiz devam edecek. Bizler sadece seçim zamanlarında değil diğer zamanlarda da vatandaşlarımızla, esnaflarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Onların sorunların dinleyerek çözüme kavuşturacağız. Bu doğrultuda STK’larımızla, esnaflarımızla ve tüm Silifkelilerle birlikte el ele vererek İlçemizin gelişmesi ve büyümesi için elimizden gelen her türlü çabayı sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36