Şampiyon Takımdan Başkan Turgut'a teşekkür

Şampiyon Takımdan Başkan Turgut'a teşekkür

Şampiyon Takımdan Başkan Turgut'a teşekkür

Mersin Süper Amatör Lig şampiyonluğuna yükselen Medcem Silifke Belediyespor yönetimi ve oyuncuları, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Mersin Süper Amatör Küme Şampiyonu ve Bölgesel Amatör Lig şampiyonu olan Belediyespor yöneticilerini ve oyuncularını tebrik ederek, şampiyonluğun Silifke’ye hayırlı olmasını diledi.

Desteklerinden dolayı Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ederek plaketini takdim eden Medcem Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer, “Sizleri her daim aramızda görmenin, desteğinizi alıyor olmanın memnuniyetini yaşadık. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadınız. Biz kulüp olarak hedef büyütmeye devam edeceğiz. İnançlı, kararlı bir takıma sahibiz. Umuyorum ki sizlerin de bahsettiği gibi Medcem Silifke Belediyespor, spor alanında başarıdan başarıya koşarken, artık şampiyonluktan şampiyonluğa koşacak. Kulübüm ve Yönetim Kurulum adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

“27 YIL ARADAN SONRA ŞAMPİYON OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut, “Öncelikle tüm takım oyuncularımızı, kulüp yönetimini ve antrenörlerimizi kutluyorum. Sizlerin sayesinde Silifke’miz profesyonel spor tarihinde 27 yıl sonra bir ilki yaşadı. İlçemizin futbol alanında yükselişine tanık olmanın ayrıca bir gururunu yaşadık. Takımımız, hepimizin yüzünü güldürdü. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya, ilçemizin bu alanda yükselişine destek olmaya devam edeceğiz.

Takımımız sezon başından buyana güzel bir performans sergileyerek bugün bu başarısıyla adından söz ettiriyor. Futbolcularımızdan teknik heyetimize kadar herkes kendini bu yola hazırlayarak, inanmış ve kararını ortaya koymuş durumda.Takımımızın bir üst lige yükselmesinden oldukça memnunuz, bu sevinci bugün ilçe halkımızla ve tüm sporseverlerimizle paylaşmaktan gururluyuz. Takımımızı yağmur çamur demeden destekleyen hemşerilerimize, sponsorlarımıza ve taraftar grubumuza teşekkür ediyorum. Sizlere ilçe halkım ve tüm sporseverler adına ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36