Sarıaydınlılardan Silifke Belediyesine Teşekkür

Sarıaydınlılardan Silifke Belediyesine Teşekkür

Sarıaydınlılardan Silifke Belediyesine Teşekkür

Silifke Belediyesi, kent merkezi ve kırsal mahallelerdeki yol bakım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, Sarıaydın Mahallesi sakinleri yollarda yapılan bakım çalışmasından dolayı Belediye Silifke Başkanvekili Sadık Altunok ve ekibine teşekkür etti.

 Belediyesi, kırsal mahallelerde mahalle arası ve çiftçilerin yoğun olarak kullandığı arazi yollarındaki bakım çalışmalarını sürdürüyor. Sarıaydın Mahallesinde geçimini hayvancılıkla sağlayan ve yaz mevsimini burada geçiren vatandaşlar, Silifke Belediyesi’nin mahalle merkezi ve arazi yollarında devam eden çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kent merkezindeki mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de belediye hizmetlerini en iyi şekilde sürdürdüklerini açıklayan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Mahallelerimizin merkezinde ve arazilerimize giden yollardaki sıkıntıları bir bir çözüyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri olan arazi yollarımızın bakımını imkânlarımız dâhilinde başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Malzemeli yol bakım çalışmalarımız özellikle çiftçilerimizin ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyor. Artık köylerimizde çiftçilerimiz arazilerine rahatça ulaşım yapabilecekler. Yolların düzeltilmesinin yanı sıra üzerini stabilize malzemelerle doldurarak, uzun süre bozulmayacak şekilde sağlam zeminli yol çalışması gerçekleştirmiş oluyoruz’ diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36