Say Mahallesi sakinlerinden teşekkür

Say Mahallesi sakinlerinden teşekkür

Say Mahallesi sakinlerinden teşekkür

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Say Mahallesi sakinlerini Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bulunan Hacı Bektaş Veli ziyaretine uğurladı. Mahalle Muhtarı Fikret Kocabaş ve mahalle sakinleri hizmetlerinden dolayı Başkan Turgut’a teşekkür etti.

Anadolu’nun manevi mimarlarından Hacı Bektaş Veli ziyaretine katılmak, kurban kesmek ve inançları gereği delikli taştan geçmek için günler öncesinden hazırlık yapan Say mahallesi sakinleri, Silifke Belediyesi’nin sağladığı ulaşım hizmetiyle Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesine gitti.

Hacı Bektaş Veli ziyaretine gidecek vatandaşlarla görüşerek, her zaman halkının içinde ve halkıyla beraber olduğunu belirten Başkan Mustafa Turgut, ‘Silifke’nin tarih boyunca olduğu gibi, gelecekte de demokrasinin, barış ve kardeşliğin kalesi olması için, hiçbir siyasi, dini, etnik ayrım yapmadan tam bir birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Vatandaşlarımızın her bir talebi ve sıkıntısı bizimde sıkıntımızdır. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz.

Bizler bu göreve zaten hizmet etmek için geldik. Şehrimizin ve mahallelerimizin her neresine kim bir çivi çakarsa Allah ondan razı olsun. Bizleri mutlu eden tek şey, ne kadar fazla hizmet yapabiliyorsak biz o kadar çok mutlu oluyoruz. Biz burada yaptığımız çalışmalarla sadece mahallemizin değil burada yaşayan vatandaşlarımızın da hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Yollarımızın yapılması, çevre düzenlemesi, temizlik, parke ve asfalt yapımı, parkların bakımı gibi bütün hizmetlerimiz burada yaşayan vatandaşlarımız içindir. Ben kendim de bir şoför çocuğuyum. Zor koşullarda büyüdük. Varlığı da gördük yokluğu da. Bütün bu zorlukları gayet iyi biliyorum. İnşallah her şey güzel olacak. Bir olursak beraber olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk olamaz. Hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilgehan 6 yıl önce

yaw 2016 yılından reklam var ana sayfada .
haber yazıyorsunuz .
harbi saçmalık

Misafir Avatar
atike 6 yıl önce @bilgehan

olabilir 2016 dan reklam bunun nesi abes sizce. müşterimiz reklamı devam ettiriyordur siz haberle ilğilenseniz

Beğenmedim! (0)
Avatar
ali tanrıverdi 6 yıl önce

yahya yılmazın bütün beyyanları yalandır

Avatar
ali tanrıverdi 6 yıl önce

mahalle muhtarlarına sorun silfkeye eşit hizmet etmişmi yahya bey

banner36

banner79