Şehitler Spor Kompleksi Nihayet Temizlendi

Şehitler Spor Kompleksi Nihayet Temizlendi

Şehitler Spor Kompleksi Nihayet Temizlendi


Yeşilovacık Mahalle sakinlerinin talebi olan ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin görev alanı içindeki Şehitler Spor Kompleksi ile Çocuk Parkı, Silifke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin görev alanı içerisinde olmasından dolayı, yetkililerden defalarca talepte bulunduklarını fakat olumlu bir yanıt alamadıklarını belirten vatandaşlar, “Parkımız Yeşilovacık sahilinde ve merkezi bir konumda. Büyükşehir Belediyesi yetkililerine irtibat numaralarından, buradaki görevli personellerine ve sosyal medya aracılığıyla yazıp ulaşmamıza rağmen hiçbir yanıt alamadık. Şehrin göbeğinde otlar ve çalılar içerisinde kalan parkımız çok kötü durumdaydı. Üstelik ismi Şehitler Spor Kompleksi ve Çocuk Parkı olmasına rağmen hiçbir ilgi gösterilmedi. Bizler de bu durumu ilçe belediyemiz olan Silifke Belediyesi yetkililerine ve Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a ilettik. Sağolsun Başkanımız ekibini hemen göndererek, parkımızı güzel bir şekilde temizledi. Mahalle sakinleri adına Silifke Belediyesine ve başkanımıza teşekkür ediyoruz “ diye konuştular.

BAŞKAN TURGUT, “DUYARSIZ KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL”

Yeşilovacık sakinlerinin talebine anında yanıt veren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Şehitler Spor Kompleksi ve Çocuk Parkı olarak bilinen parkımızın ağaç budama ve temizlik işlemlerini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi yetkililerine bu sorunu ilettiklerini ve bir çözüm alamadıklarını ilettiler. Bizlerde Silifke Belediyesi olarak halkımızın bu isteğine duyarsız kalamazdık. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz buradaki çalışmalarını halen sürdürüyorlar. Temizlik çalışmalarının ardından çevre düzenleme çalışmalarını da gerçekleştirecekler. 

Yeşilovacık mahalle sakinlerimizin dün olduğu gibi bugün de yanlarında olmaya, onların taleplerini ve sıkıntılarını bir bir çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36