Serbest muhasebecilerden belediyeye ziyaret

Serbest muhasebecilerden belediyeye ziyaret

Serbest muhasebecilerden belediyeye ziyaret

 

Mersin Mali Müşavirler Odası Silifke Temsilciliği, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Beraberinde oda üyeleri ile birlikte Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u ziyaret eden Mali Müşavirler Odası Silifke Temsilcisi Atilla Uçar, kendilerinin göreve yeni seçildiklerini ve bu nedenle ilçe merkezinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettiklerini açıkladı. Oda Temsilcisi Atilla Uçar, ayrıca Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Kendisini ziyarete gelen Mali Müşavirler Odası Silifke Temsilciliğine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkanvekili Altunok açıklamasında, “Muhasebesi düzgün olmayan hiçbir iş yerinin başarı şansı yoktur. Muhasebesi iyi olmayan işletmeler ne ayakta kalabilir, ne de çalışmalarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilir. Onun için iş hayatında muhasebeciliğin öneminin büyük olduğuna inanıyorum. Kurum olarak biz de muhasebemize çok önem vermekteyiz. Hesaplarımızı en ince ayrıntısına kadar inerek yapıyor, bütçemizi en iyi ve en yararlı şekilde kullanmaya özen gösteriyoruz. Başta kurum muhasebecilerimizi ve sizleri başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Ziyaretlerinizle de bizleri onurlandırdınız” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79