Silifke Belediye Meclisi ‘Darbe’yi kınadı

Silifke Belediye Meclisi ‘Darbe’yi kınadı

Silifke Belediye Meclisi ‘Darbe’yi kınadı

  

Silifke Belediye Meclisi 15 Temmuz darbe girişimini kınadı. Meclis kararına üç siyasi partinin meclis grup temsilcileri imza attı.

Alınan karar metni şöyle; "15 Temmuz 2016 gecesi milletçe büyük bir sınavdan geçtik. Askeriyenin içinden bir grup alçak bir araya gelerek kalkışma yapmıştır. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin komuta kademesine kadar sızmış, ordumuzun elindeki uçakları, milletin meclisine ve ülkemizin birçok kritik noktalarına bombalar yağdırarak yönetime el koyma girişiminde bulunmuşlardır.

Yapılan saldırılar sonucunda 247 şehit, 2.191 yaralımız vardır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Bu kalkışma karşısında, üç siyasi parti lideri ve Cumhurbaşkanı bir araya gelerek, darbeye karşı koymuşlardır. Bu da önemli bir birlikteliktir. Dünyanın hiçbir milleti, demokrasiyi korumak için tanka ve kurşuna karşı kendini siper etmez. Devlet-Millet el ele vererek Demokrasiye ve Cumhuriyet’e sahip çıkmıştır.

15 Temmuz darbecileri, hainleri en ağır şekilde cezalarını çekmelidir. Ancak kurunun yanında yaş da yanmamalıdır. Terörün her türlüsüne destek veren veya sempatizanı olanların, Fetö Terör Örgütü gibi devlet kadrolarından ayıklanmalıdır, cezalandırılmalıdır. Demokrasimiz, Cumhuriyetimiz ve milletimiz var olduğu sürece ayakta kalacaktır.

Bayrak inmeyecek, Ezan dinmeyecek, Vatan bölünmeyecek. Ne Mutlu Türküm Diyene! ifadeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36