Silifke Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Silifke Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Silifke Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

 Silifke Belediyesi, vatandaşlara zamanında hizmet verebilmek adına, envanterine 1 adet yeni transit tipi araç daha katarak araç filosunu güçlendirdi.

Silifke Belediyesi, insan ve hizmet odaklı yerel yönetim anlayışı ile ilçe sakinlerine zamanında ve eksiksiz hizmet vermek amacıyla, sahip olduğu bütçeyi verimli ve etkin kullanmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye tarafından 1 adet yeni transit tipi araç daha satın alınarak araç-gereç envanterine eklendi.

"KENTİMİZE EKSİKSİZ HİZMET VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, çok geniş bir görev, yetki ve sorumluluk sınırına, yoğun ve hareketli bir nüfusa sahip Silifke’de yaşayan vatandaşlara zamanında ve eksiksiz hizmet vermek için araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkanvekili Altunok, yeni satın alınan transit tipi aracın, personele ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti. Altunok, "Bir yandan araç ve gereç filomuzu güçlendirerek ilçemize ve vatandaşlarımıza zamanında ve eksiksiz hizmet vermek için çalışıyor, diğer yandan da belediyemizin kendi ihtiyacı olan araçların tedarikini, tamir, bakım ve onarımını da makine ikmal sahamızda teknik personellerimiz eliyle yapıyoruz" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79