Silifke Belediyesi, EMİTT Fuarı için yola çıktı

Silifke Belediyesi, EMİTT Fuarı için yola çıktı

Silifke Belediyesi, EMİTT Fuarı için yola çıktı

 

Silifke Belediyesi, Mersin ilinin tarım, tarih ve kültürel alanda en zengin ilçesi olan Silifke’nin bütün değerlerini fuara taşıyacak. 26-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek fuar için Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri yola çıktı.

 Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’na geçtiğimiz yıl 80 ülkeden 4 bin 500 kurum ve kuruluşun katıldığını açıklayan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Mersin ilinin tarihi ve kültürel zenginliğinde büyük bir paya sahip olan Silifke’miz dünyaya açılan bir kapı konumundadır. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, lojistik, tarım, turizm ve sanayi imkânlarıyla önemli bir kentimizdir.

 

Silifke Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşen her türlü görevi üstlenerek, bütün zenginliklerimizi ve değerlerimizi EMİTT Fuarı’nda dünyaya duyuracak ve tanıtacağız. Geçen sene olduğu gibi bu sene de fuarda güzel bir stant açarak, bölgemizin tarihi, tarımı, turizmi, doğal güzellikleri ve kültürel değerlerini en güzel şekilde tanıtacağız. Ekiplerimiz fuar için hazırlıklarını tamamlayarak yola çıktılar ”dedi.

 

“SİLİFKE, TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİYLE TANINIYOR”

 

Silifke’nin yöresel zenginlikleriyle ismini tüm dünyaya duyurduğunu sözlerine ekleyen Başkan Turgut, “İnanç turizmi, deniz turizmi, dağ turizmi, kültür turizmi gibi birçok kültürü bir arada görebiliyoruz. İlçemiz hoş görü memleketi olup, diğer turizm bölgelerinden çok daha anlamlı ve farklı bir yerdedir. Bölgemizdeki kültür değerlerini inşallah tüm dünya ile paylaşacağız. Biz gittiğimiz yerlerde sadece kentin kültürel değerlerini değil kentimize ait tarım ürünlerimizi de tanıtıyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79