Silifke Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi

Silifke Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi

Silifke Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi
 Silifke Belediye Meclisi Kasım ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok başkanlığında yapıldı. Silifke Belediyesi, Kasım ayı meclis toplantısında 7 gündem maddesini görüşerek, karara bağladı.

‘İZMİRLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ’

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, gündem maddeleri görüşülmeden önce İzmir’de meydana gelen depremden dolayı duyduğu üzüntüyü belirterek, meydana gelen depremden dolayı yaşanan can kayıpları için kederli yakınlarına sabır dileklerinde bulundu. Başkanvekili Altunok, "Şiddetli depremden etkilenen İzmirli vatandaşlarımıza bir kez daha Silifkeliler ve Belediye Meclisim adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Silifke ve Silifkeliler olarak her zaman İzmir’imizin yanındayız. Dualarımız sizinle. Devlet-millet dayanışmasıyla zorlukların üstesinden en kısa zamanda gelineceğine inanıyorum. Niyazım odur ki, Allah milletimizi doğal afetlerden korusun, her türlü musibetten esirgesin, bir daha böyle acılar yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM MADDERLERİ KARAR BAĞLANDI

Silifke Belediyesi, Kasım ayı olağan meclis toplantısında Bir önceki toplantıya ait (5-9 Ekim 2020 tarihli) toplantı tutanaklarının okunup oylanması, İmar Komisyonundan gelen evrakın görüşülmesi, Plan ve Proje Müdürlüğünden gelen evrakın görüşülmesi, Belediyemiz hizmet birimlerinde kullanılmak üzere araç ve iş makineleri alımı, Mersin Valiliği ve Silifke Belediyesi tarafından Narlıkuyu Mahallesinde bulunan Cennet Cehennem yanında ki otoparkın yapılması, Araç Filosu her geçen gün genişleyen Silifke Belediyesi Garaj Amirliğinin hemen bitişiğinde bulunan parselin satın alınması ile Dilek ve Temenniler bölümünden oluşan 7 maddelik gündemi karara bağladı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, meclisi toplantısı sonrasında alınan kararların kentimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak oturumu sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36