Silifke Belediyesi, mahallelerin eksikliklerini bir bir tamamlıyor

Silifke Belediyesi, mahallelerin eksikliklerini bir bir tamamlıyor

Silifke Belediyesi, mahallelerin eksikliklerini bir bir tamamlıyor

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Yeğenli Mahallesinde tamamlanan parke döşeme çalışmalarıyla ilgili Garaj Amiri Ali Aktan'dan bilgiler alarak, kent merkezi ve kırsal mahallelerin eksikliklerini bir bir tamamladıklarını açıkladı.

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Garaj Amiri Ali Aktan, kent merkezi ve kırsal mahallelerde incelemelerde bulunarak, vatandaşların ve mahalle muhtarlarının taleplerini yerinde incelemeye devam ediyor.

Mahalle sakinlerinin taleplerini ve sıkıntıları dinleyen Başkanvekili Altunok, kendisine iletilen talepleri tek tek not alarak, ihtiyaç duyulan hizmetlerin bir bir yapılacağını belirtti.  Başkanvekili Altunok, ‘Silifke Belediyesi olarak 88 mahallemizde yapılması gereken acil hizmetleri bir an önce yerine getirmeye gayret gösteriyor ve çalışıyoruz. Muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla devamlı fikir alış verişi içerisindeyiz. Yapacağımız her hizmette ve çalışmada vatandaşlarımızla görüşüyor, onların taleplerine ve sıkıntılarına çözüm olacak şekilde hizmetler gerçekleştiriyoruz.

Bütün çabamız tüm mahallelerimizdeki eksikleri tespit edip her mahallemize eşit hizmeti sunabilmek. Bu kapsamda merkez ve kırsal mahallelerde, kimi zaman evlerine misafir olduğum kimi zaman kahvelerde bir araya geldiğim hemşehrilerimizin talep ve sıkıntılarını dinleyerek çözümler üretmeye çalışıyor, dertlerine, sıkıntılarına ve mutluluklarına ortak oluyoruz. Görevimiz, vatandaşa hizmet etmek. Biz halka hizmeti her şeyin üstünde tutarız. İnşallah bundan sonraki süreçte de daha güzel hizmetler yaparak Silifke’yi daha ileriye halkımızla birlikte taşıyacağız.

Çünkü biz çok büyük bir aileyiz. Gücümüzün ve çalışma azmimizin en büyük nedeni hemşehrilerimizle daima bir arada olmak. Harekette birlik olmazsa, fikirdeki birlik faydasızdır, işte bu yüzden gönül bağımızın olduğu tüm hemşehrilerimiz ile biriz, beraberiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun." dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79