Silifke Belediyesi Sünnet Düğünü Düzenledi.

Silifke Belediyesi Sünnet Düğünü Düzenledi.

Silifke Belediyesi Sünnet Düğünü Düzenledi.

 Silifke Belediyesi tarafından Sayağzı Mesire Alanında düzenlenen sünnet şöleninde 35 çocuk sünnet ettirilirken, şölende çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendi.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Sünnet Düğününe Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı  Enes Buğra Genç, Devlet Hastanesi Başhekimi Özgür Ozan Karak, Semih Yılmaz ve Hüseyin Koçak, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, sünnet şöleninde aileleri ve çocukları yalnız bırakmadı. Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirilen sünnet şölenine katılım yoğun oldu. Belediye Halk Oyunları ekibinin gösterileriyle geç saatlere kadar süren şenlikte Altunok, çocuklara birbirinden sürpriz hediyeler dağıttı. Boyama etkinliği, pamuk şeker, sihirbaz gösterisi, animasyon ekibi ile palyaço, Aşuk ile Maşuk gibi gösterilerle doyasıya eğlenen çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadılar. 

 Şölen açılışında konuşmasını gerçekleştiren Silifke Belediye Başkan Vekili  Sadık Altınok “Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün programı çerçevesinde 35 çocuğumuz Silifke Devlet Hastanesinde sünnet oldu.

Başhekimliğimiz ve Üroloji Doktorlarımızın denetiminde gerçekleştirilen sünnetler, tamamen hijenik koşullarda ve doktorlarımızın gözetimi altında yapılmıştır.

Çocuklarımızı ücretsiz sünnet ettirerek, mutlu günlerinde hep birlikte sahip oluyoruz.

Silifke Belediyesi olarak kentimizde yaşayan çocuklarımızın mutluluklarını paylaşmaktan ve buna vesile olmaktan büyük sevinç duyuyor, bu geleneğimizi inşallah önümüzdeki yıllarda da devem ettirmeyi düşünüyoruz.

Sünnet Şölenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor, 35 çocuğumuzun sünnetinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen Silifke Devlet Hastanesi Başhekimimizi, doktorlarımıza ve sponsorlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkanvekili Altunok, organizasyonda emeği geçen ve katkı sunanlara plaketlerini takdim etti.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36