Silifke Belediyesi’nden Aşure İkramı

Silifke Belediyesi’nden Aşure İkramı

Silifke Belediyesi’nden Aşure İkramı

Silifke Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla Atatürk Anıt Meydanı’nda kurduğu stantta vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Muharrem ayı dolayısıyla Anıt Meydanında düzenlenen aşure günü etkinliğine katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, binlerce vatandaşa kendi elleriyle aşure ikramı yaptı. Silifke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkanvekili Altunok, aşure etkinliğinde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

Muharrem Ayı’nın birlik, beraberlik ve paylaşım ayı olduğunu vurgulayan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Vatandaşlarımız Muharrem Aylarında oruçlarını tutup ibadetlerini yapıyorlar. Biz de aşure ikramında bulunmak istedik. Kardeşlik ve paylaşma duygularımız güçlensin istedik. Aşure, bolluk ve bereketin simgesidir. Milletimizin asırlar boyu sürdürdüğü bu geleneğin devamını sağlayarak farklılıkları ortak bir ahenkte buluşturmaya katkı sağladık. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz’ dedi.

Aşure ikramından çok memnun olduğunu belirten vatandaşlardan Ayşe Yılmazer, ”Çok güzel bir etkinlik. İnsanları birbirleriyle kaynaştırıyor. Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Ben de evde hazırlıyorum. Malzemelerimi hazırladım yarın yapacağım inşallah. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Silifke Belediyesi olarak başarılı çalışmalarını da takip ediyoruz. Bolluk ve bereket ayını bizlere aşure ikram ederek hatırlattı. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, bizlere de afiyet olsun diyorum” dedi.

Aşure etkinliğine Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’un yanı sıra Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti ve MHP’nin Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79