Silifke Belediyesinden ‘Hoş Geldin Bebek' Projesi

Silifke Belediyesi, hayata geçirdiği “Hoş Geldin Bebek” projesiyle bebek sahibi olan aileleri ziyaret ederek hem mutluluklarına ortak oluyor hem de hediye paketini teslim ederek bütçelerine katkı sağlıyor.

Silifke Belediyesinden ‘Hoş Geldin Bebek' Projesi

Silifke Belediyesi, ilçede yeni doğan bebeklere yönelik uyguladığı, “Hoş geldin Bebek” projesiyle ailelere destek olmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevincini paylaşan Silifke Belediyesi, uygulamanın başladığı günden bugüne çok sayıda bebeğe ‘hoş geldin’ derken, doğum yapan annelere içerisinde yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı malzeme paketini veriyor.

‘HER ZAMAN HALKIMIZLA BERABER HALKIMIZIN YANINDAYIZ’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Kentimizde yeni bebeği olan ailelerin mutluluklarını paylaşıyoruz. Kendilerine çeşitli hediyeler verip, yeni doğan yavrularımıza bahtı açık olsun temennisinde bulunarak, yavrularımızın ilk hediyelerini biz veriyoruz” dedi. ‘Hoş Geldin Bebek’ projesiyle aynı zamanda ailelerin bütçelerine de destek olduklarını ifade eden Başkan Turgut, “Vatandaşlarımızın iyi gününde de kötü gününde de yanında olmaya devam ediyoruz. Hemşerilerimizin acılarını paylaşıyor mutluluklarına ortak oluyoruz. Bu mutlu günlerinde anne ve babaların mutluluğuna ortak olmak ve ufak da olsa bir katkıda bulunmak bizleri daha çok mutlu ediyor. Proje başlar başlamaz yoğun bir ilgi gördü. Çok sayıda minik Silifkeliye hoş geldin diyerek, ailelerimizin bütçelerine bir nebzede olsa katkı sağladık. Yeni doğan bebeklere yapmış olduğumuz bu hediye paketinde ihtiyaç duyulan malzemeler yer alıyor. Bu kentte bu kentin güzel insanlarının sevincinde de üzüntüsünde de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun olmaz. Projenin halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

ANNE VE BABALARDAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Hizmetlerinden dolayı Silifke Belediyesine teşekkür eden anne ve babalar, ‘Proje gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Bizim gibi çok sayıda anne ve babanın mutluluğuna ortak olmak, sevincini paylaşmak bizleri daha çok mutlu etti. Başkanımıza ve personellerine çok teşekkür ediyoruz’ diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36