Silifke EMITT’den ödülle döndü

Silifke katıldığı EMITT fuarının ardından ödülle döndü.

Silifke EMITT’den ödülle döndü
Haber: Atike Ceylan Kaçar


28-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen ve dünya ülkeleri ile Türkiye’nin birçok ilinin tanıtım için buluştuğu EMITT fuarında Silifke çıkartma yaptı.

Gerek görselliği, gerekse folklor ekibinin yapmış olduğu gösterilerin dikkat çektiği,  belirtilirken, fuarın gözdesi olan Silifke fuarın ardından en iyi çıkış yapan stant olarak tarihe geçtiği öğrenildi.

Silifke Belediyesi Şubat ayı meclisinde konuyu dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Konuyu kültür müdürüm bana ilettiğinde en iyi çıkış yapan belediye olarak ödül verildiği yönündeydi. Ben burada bir düzeltme yapılması gerektiğini belirttim ve biz oraya belediye olarak değil, Silifke olarak katıldık. Yani bu başarıyı tek başımıza üstlenmez bize yakışmaz. Bir bütün olarak Silifke olarak böyle bir ödüle layık görülmemiz tabiki hepimizi olduğu gibi beni de gururlandırdı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36