Silifke GİKAD'tan Kaynaşma Gecesi

Girişimci Kadınlar Derneği’nden Dayanışma ve Kaynaşma Gecesi

Silifke GİKAD'tan Kaynaşma Gecesi

 Silifke Girişimci Kadınlar Derneği, 80’ler konseptli, Dayanışma ve Kaynaşma Gecesi düzenledi.

Göksu Otel’de düzenlenen geceye; Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’in eşi Hayriye Cinbir ve Girişimci Kadınlar Derneği üyeleri katıldı.

Gecede, dernek faaliyetleri ile ilgili slayt gösterimi yapılırken, derneğe katılan yeni girişimci kadınlara da rozetini Hayriye Cinbir Hanımefendi takdim etti.

Gecede bir de konuşma yapan dernek başkanı Yeşim Altun, ‘’ Düzenlenen 80’ler konseptli Dayanışma ve Kaynaşma gecesine katılımınızdan dolayı  çok teşekkür ederim. Bugün burada yeni katılan üyelerimize rozetleri takdim edilecek ve yeni üyelerimizle birlikte tanışacağız. Güzel bir akşam geçirmenizi temenni ediyor, iyi eğlenceler diliyorum.’’ Dedi.

Misafirlerin  80’li yılların moda kıyafetini giyerek katıldığı geceye, birbirinden güzel müzikler ve danslar damgasını vururken,  Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’in eşi Hayriye Cinbir Hanımefendinin de  Konya’nın yöresel müziğine oyunuyla  eşlik etmesi büyük beğeni topladı.

Gecede ayrıca yurt içinde ve yurt dışında Silifke’yi temsil eden Ressam Nazan Kundak’ın Silifke kültürünün işlendiği bir tablo da açık artırma ile, yönetim kurulu üyesi Kıvanç Derya tarafından geliri Silifke İdmanyurdu Kız Voleybol Takımı formasında karşılanmak üzere satın alındı.

Gece, geç saatlere kadar müzikli eğlence ile devam etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36