Silifke her geçen gün gelişiyor ve değişiyor

Silifke her geçen gün gelişiyor ve değişiyor

Silifke her geçen gün gelişiyor ve değişiyor

 

Türkiye’nin yüzölçümü bakımından 14. büyük ilçesi olmasıyla birlikte 2 bin 693 kilometrekarelik bir alanda 88 mahalleye hizmet ulaştıran Silifke Belediyesi, yaptığı hizmetlerle kentin eksikliklerini tamamlamaya devam ediyor.

4 yılda, yaklaşık 780 km yolun stabilize bakımını yaparak hizmete sunan Silifke Belediyesi, 675 bin 325 m2 asfalt ve 125 bin 160 m2 parke yol yapımı gerçekleştirdi.Belediye Başkanı Mustafa Turgut, 88 mahallesi bulunan Silifke’nin, hızla büyüyen ve gelişen bir kent olduğunu, imkânlar ölçüsünde kent merkezi ve mahallelerde eksikliklerin bir bir tamamlanmaya çalışıldığını kaydetti.

Silifke Belediyesi olarak kent merkezi ve kırsal mahallelerde asfalt yol, parke yol, yeni yol açma ve sosyal alan yapım çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten ve çalışmaları yerinde inceleyen BaşkanMustafa Turgut, “Geçtiğimiz 4 yılda hedeflediğimiz asfalt yol yapımının üzerine çıktık. Sıcak ve soğuk olmak üzere kent merkezimizin ve kırsal mahallelerimizin birçok yerleşim yerinde çalışmalar sürüyor. Alan çok geniş olmasına rağmen 88 mahallemizde ihtiyaç duyulan acil eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bu yıl da hedefimizin üzerine çıkacağımızı düşünüyoruz. Özellikle kent merkezimizde ki cadde ve sokaklara ağırlık verdik. Bu yaz sezonunda şehir merkezimizin önemli bir kısmını tamamlamış olacağız” dedi.

“KALİTELİ VE KESİNTİSİZ ULAŞIM AĞI”

2018 yılının hayata geçirilen projeler ve hizmetlerle yoğun bir yıl olacağını ifade eden Başkan Turgut, “Sadece kent merkezi değil kırsal mahallelerimizde de yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Buralarda yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Silifke Belediyesi olarak göreve geldiğimiz 4 yıldanberi özellikle yol açma ve asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdik. Ova mahallelerde arazi yollarımızın bakımına, kırsal mahallelerimizde ise parke ile asfalt yol yapımına önem verdik.

Mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Her mahallemizin aciliyet duyduğu eksiklikleri bir bir tamamlamaya ve sırasıyla bu eksiklikleri gidermeye gayret gösteriyoruz. Mahallelerimizde gördüğümüz memnuniyet bizi mutlu ediyor. Yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirerek, kentimizin ihtiyaç duyduğu her bir eksikliği imkânlarımız ölçüsünde tamamlayacağız’ dedi.

 



 





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36