Silifke Kaymakamı Emiroğlu, Sakarya Vali Yardımcılığına atandı

Silifke Kaymakamı Emiroğlu, Sakarya Vali Yardımcılığına atandı

Silifke Kaymakamı  Emiroğlu, Sakarya Vali Yardımcılığına atandı
 Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi.

Silifke’nin yeni  Kaymakamı  Namık Kemal Nazlı

Yayımlanan kararnameye göre, ilçemiz Kaymakamı Ersin Emiroğlu Sakarya Vali Yardımcılığına atanırken, ilçemizin yeni kaymakamı Samsun/Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı oldu.

Namık Kemal Nazlı kimdir?

1964 yılında doğmuştur. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden 1988 yılında mezun olmuştur. Mülki İdare Amirliğine 1990 yılında Sivas Valiliği Kaymakam Adayı olarak başlayıp, Halfeti, Türkoğlu, Yahşihan, Ilgaz, Gelibolu, Ayvalık Kaymakamlığı yapmıştır.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36