SİLİFKE MUT KARAYOLLUNDA YOL AÇMA ÇALIŞMALARI BAŞLANDI

Silifke –Mut yolunda meydana gelen heyelan bölgesinde yol açma çalışmaları başladı.

SİLİFKE MUT KARAYOLLUNDA YOL AÇMA ÇALIŞMALARI BAŞLANDI

 Silifke –Mut yolunda meydana gelen heyelan bölgesinde yol açma çalışmaları  başladı.

Silifke AK Parti İlçe Başkanı  Avukat Mehmet Emin Kurt, AK Parti Silifke Kadın Kolları Başkanı Emine Can  ve AK Parti temsilcileriyle birlikte Mersin Mut yolunda meydana gelen heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu. Silifke AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Emin Kurt yaptığı konuşmada bu yaşadığımız olay bir doğal afet olduğunu yolların tekrardan yapıla bileceğini ve can kaybının olmamasına sevindiğini belirtti. Silifke AK Parti ilçe Başkanı  Mehmet Emin Kurt “ Bu süreçte Sn. Valimiz olayı yerinde incelemişlerdir. Ayrıca Bakanımız Sn. Lütfi Elvan'ın destekleriyle Ulaştırma Bakan Yardımcımız da olay yerine gelerek gerekli incelemelerde bulunmuş olup yolun açılmasının hızlandırılması noktasında talimatlar verilmiştir. Sn. Bakanımız Lütfi Elvan'a, Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.

Silifke AK Parti ilçe Başkanı  Mehmet Emin Kurt  konuşmasının devamında “Bakanımız Sn Lütfi ELVAN’ın özel gayret ve girişimleri sonunda, heyalan sebeplerinin araştırılmasını takiben çalışma emniyeti sağlanarak eskavatörler ve kamyonlar ile enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı. Bu bir doğal afet, bizim için önemli olan can kaybı olmamasıdır. İnşallah köklü bir çözüm olacağı düşüncesindeyiz.

Karayolları yetkililerince, Bölgenin jeolojik yapısından muhtemel riskin önlenmesi maksadı ile çalışmalarda iş ve işçi sağlığı konusunun birinci öncelik olduğunu, tedbirlerin, işin yürütülmesinde gecikmelere sebep olacağı, ancak zorunlu olduğu bildirildi.

Emniyetli geçişin En kısa  sürede sağlanacağı, Mut Silifke yolunun tamamlanması ile bu sorunların bir daha yaşanması önlenecektir.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36