Silifke Rotary Kulübü sizleri “Baba Çocuk” kampına davet ediyor

Silifke Rotary Kulübü sizleri “Baba Çocuk” kampına davet ediyor

Silifke Rotary Kulübü sizleri “Baba Çocuk” kampına davet ediyor

 

Silifke Rotary Kulübü 15-16 Eylül tarihlerinde Mavikent çadır alanında Baba ve çocuklarına yönelik aktivite düzenleyecek.

Silifke Rotary Kulübü Başkanı Muhsin Bingöl yaptığı açıklamada, “Değerli dostlar en kıymetli varlıklarımız çocuklarımızla geçirdiğimiz her an bizler ve tabii ki onlar için unutulmaz. Bu hafta sonu bu anıların en unutulmazını yaşamak ve belki de geleceklerine hem kaynağı olacak bir kamp sizleri bekliyor topluma ve insana hizmet ilkesini benimsemiş olan Silifke Rotary Kulübü’nün projelerine Sizler de destek olmuş olacaksınız. 15-16 Eylül Mavikent çadır alanında siz değerli dostlarımız ve kıymetli çocuklarımızla olmaktan büyük bir onur duyacağız. Baba çocuk kampında neler yapacağız; eğlenceli aktiviteler, spor oyunları, halat çekme yarışları, Ateş başı sucuk ekmek ve marshmallow eşliğinde açık hava sineması, orman yürüyüşü ve sabah sporu serbest zamanlarda Denize girme fırsatı. Neler öğreneceğiz; temiz çevrenin bizler için önemi, ilk yardım teknikleri, yangın önleme ve müdahale teknikleri, halat bağlama teknikleri. Cumartesi 12.00 kamp alanına giriş, çadırların kurulması, kamp bilgilerinin paylaşılması, tanışma, yangın önleme ve müdahale eğitimi, Ortak ara öğün çay saati, spor oyunları, serbest zaman, Deniz, akşam yemeği, kamp ateşi, Halat bağlama teknikleri ve Eğitimi Açık havada sinema. Pazar; orman yürüyüşü, sabah sporu, temiz çevrenin bizler için önemi, kahvaltı, balık tutma etkinliği, serbest zaman, Deniz, öğle yemeği, İlk yardım eğitimi, sertifika töreni, kampa veda. Kampa neler getireceğiz; çadır, olta, spor kıyafetler, yüzme kıyafetleri, havlu, kişisel temizlik malzemeleri, varsa kullandığınız ilaçlar. Kamp ücreti ne kadar yetişkin katılımcı başı 100 TL çocuklar katılımcı başı 60 TL. kampta konaklama nasıl yapılmaktadır; kamp konaklama kendi kuracağımız çadırlarda olacaktır. Çadırınız yoksa başvuru sırasında belirtirseniz komitemiz temin edilecektir. Kamp alanına katılımcılar kendileri gelecektir. Kamp katılım ücretine neler dahildir. Yemek için faaliyetler ve aktiviteler dahildir. Kişisel harcamalar dahil değildir. Katılım ücretinin yatırılacağı banka ve hesap no: Silifke 2018 Rotary Kulübü Derneği. Banka: Türkiye İş Bankası. Şube Adı: Taşucu-Mersin. Hesap no: 6624-0299428 İban No: TR 85 0006 4000 0016 6240 2994 28 Ödemelerin açıklama kısmına “Baba Çocuk Kampı-Bağış yazılmasını rica ederiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36