Silifke Rotary Kulübü Yelken eğitimi tamamlandı

Silifke Rotary Kulübü Yelken eğitimi tamamlandı

Silifke Rotary Kulübü Yelken eğitimi tamamlandı
 Silifke Rotary Kulübü tarafından gençlere ve çocuklara yelken sporunu tanıtmak amacıyla verilen 5 günlük eğitim tamamlandı.

Haber: Atike Ceylan KAÇAR

Mersin Yelken Akademisine bağlı iki  eğitmen  ve sekiz gencin katılımı ile Boğsakta beş gün süren eğitim tamamlandı.

Silifke Rotary Kulübü dönem Başkanı Kıvılcım Doğdu , kulüp olarak gençlere ve çocuklara yelken sporunu tanıtmanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek  ,’’ Silifke Rotary Kulübü olarak çocuklarımıza yeni bir su sporu tanıtmanın yanında disiplin,sabır,strateji,takım ruhu ve mücadele bilinci oluşturmak,bunun yanında deniz ve çevre temizliği  halat bağlama teknikleri ve denizde güvenlik önlemleri hakkında bilgi vermek amacı ile yola çıktığımız projemizi tamamladık. Eğitimimiz boyunca gençlerimize ve ailelerine Rotary ve Rotary projeleri hakkında da bilgi verdik. Gençlerimiz eğitimlerden gayet keyif aldılar. Bizler de onların aldığı keyfi görünce amacımıza ulaştığımızı düşünüyoruz. Katılan gençlerimize teşekkür ederiz.’’ Dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36