Silifke Rotary Kulübünden anlamlı bağış

Silifke Rotary Kulübünden anlamlı bağış

Silifke Rotary  Kulübünden anlamlı  bağış
   "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Ve Uluslararası Dayanışma Günü" nde Mersin'de oluşturulacak olan GÜLDÜNYA hatıra ormanı için Silifke Rotary kulübü   50 fidan bağışında bulundu.

2020-21 Döneminde Rotary 2430 bölge federasyonunun yürüttüğü erkek cinayetlerine kurban gitmiş kadınların adlarının yaşatılacağı ve 25 Kasım , "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Ve Uluslararası Dayanışma Günü" nde Mersin'de oluşturulacak olan GÜLDÜNYA hatıra ormanı için Silifke Rotary kulübü de  50 fidan bağışında bulundu.

Silifke Rotary Kulübü 2020-21 dönem başkanı Kıvılcım Doğdu ise böyle güzel ve anlamlı bir projeye destek vermekten gururlu ve mutlu olduklarını ifade ederek, herkesi bu orman fidan bağışına davet etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79