Silifke Rotary Kulübünden Yelken Eğitimi

Silifke Rotary Kulübünden Yelken Eğitimi

Silifke Rotary Kulübünden Yelken Eğitimi
   Silifke Rotary Kulübü, Mersin Yelken Akademisi Eğitmeni Oytun Çalışlar iş birliği ile denizseverleri Yelken sporuyla tanıştırdı.

Silifke Rotary  Kulübü 2020-2021 dönem Başkanı Kıvılcım Doğdu, hafta sonu gerçekleşen Yelken eğitiminde, deniz severleri Yelken sporuyla tanıştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek ,’’ 11-12 Temmuz tarihleri arasında Silifke Rotary Kulübü olarak Mersin Yelken Akademisi eğitmeni Oytun Çalışlar işbirliği ile deniz sever dostlarımıza yelken eğitimi verdik.

IYFR Silifke Filosu olarak bu projemizin amacı;  maske takılması,denizin korunması,bölgemizde yapılacak deniz sporlarının tanıtımı ayrıca IYFR ve Rotary'nin tanıtılması için halkla ilişkiler ile ilgili güzel ve anlamlı bir etkinlik düzenlenmesidir. Bize katılan deniz severlere ve kulübümüz üyelerine bu etkinliğimizde renk  kattıkları için teşekkür ederim.’’ diyerek, kulüp olarak farklı projelerle Silifkeliler ile bir araya gelineceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36